Yoga voor beginners 
Start op een laagdrempelige manier met yoga. 

Leer in 6 online lessen de basishoudingen van de Hatha Yoga. We starten vanaf de basis en alle houdingen worden rustig en volledig uitgelegd.

 

Elke week leer je nieuwe houdingen en na deze 6 online yogalessen kan je vol zelfvertrouwen doorstromen naar een yogales in de yogastudio. 

Niet zweverig, wel laagdrempelig en praktisch. Ben jij er klaar voor om op een leuke manier te bewegen?

Yoga voor beginners online

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

Ik voel me niet lenig of flexibel genoeg om yoga te doen

Ik wil ook graag wat actiefs doen en ik weet niet of yoga daarvoor geschikt is

Ik heb een zweverig idee bij yoga en ik weet niet of dit bij mij past 

Ik wil iets doen wat ik leuk vind en kan volhouden

Ik heb een stok achter de deur nodig om door te blijven gaan

Ik wil graag even de tijd voor mezelf nemen en leren ontspannen

Ik voel me nog niet op mijn gemak in een yogastudio

Ik wil me graag fitter en gezonder voelen

Ik had vroeger echt een haat - liefde verhouding met bewegen

Ik weet nog dat ik een aantal jaar terug altijd veel moeite had om te bewegen. Ik had altijd een haat - liefde verhouding met sporten en bewegen. Toen ik eenmaal yoga had ontdekt ging dat ook niet gelijk van een leien dakje maar yoga voelde wel veel beter dan een `normale sport` ten eerste omdat ik niet perse het idee had ´ik moet sporten` en ten tweede omdat ik merkte dat ik door de yogalessen mij veel beter ging voelen, beter in m'n vel, dat ik meer energie kreeg en dat ik na een yogales echt ontspannen was. 

Nu is yoga helemaal in mijn leven geïntegreerd en kan ik niet meer zonder!
Ik wil mijn enthousiasme over yoga met jou delen en heb daarom ook deze yoga voor beginners training gemaakt. Hierbij help ik je op een laagdrempelinge manier kennis te maken met yoga. 

Dit ga je bereiken:

Je voelt je vol zelfvertrouwen om een yogales in de studio te volgen.

Je lichaam voelt soepeler en je zit lekker in je vel.

Je weet hoe je de meest gebruikte yogahoudingen moet uitvoeren.

Je voelt je zelfverzekerd over jouw yogapractice.

Je verbetert je lichaamshouding en voelt meer energie.

Dit krijg je:

6x online yogales van 60 minuten per les. Een duidelijke opbouw bij elke les met afwisseling tussen het versterken en rekken van het lichaam. 

Aparte online les met ademhalingsoefeningen. 

Onbeperkt toegang en je kan de lessen zovaak herhalen als jij wilt.

Werkboek met uitleg over de yogahoudingen en voordelen per houding.

Ervaringen Yogi's

Minke

Na de yogalessen zit ik altijd lekker in mijn vel. 

 

Tijdens de beginnerslessen geeft Nicky je een goede basis die ze rustig en nauwkeurig uitlegt. Daarnaast geeft Nicky ook opties in de houdingen voor wanneer het niet prettig voelt of het niet lukt. 

Naast alle lichamelijke voordelen van yoga krijg je ook een goed gevoel over jezelf. Het is een heerlijke gevoel als een bepaalde yogahouding lukt terwijl je daarvoor nog dacht van: ‘Mijn god hoe ga ik dit doen’. 

Daphne

Na in het verleden een aantal keer yoga te hebben gedaan, wilde ik dit graag wekelijks gaan doen.

 

De beginnerslessen van Yoga met Nicky waren een supergoede manier om dit te gaan doen.

 

De houdingen werden duidelijk uitgelegd, evenals de alternatieven, mochten bepaalde houdingen niet lukken.

Ik kan het dan ook aan iedere beginnende yogi aanbevelen!

Naomi

De online lessen zijn ontzettend fijn! Nicky neemt je op een rustige, maar actieve wijze mee door alle oefeningen. Wat ik erg fijn vind is dat ze altijd uitlegt wat we gaan doen en het vervolgens voordoet.

Helemaal in deze tijd is het heerlijk om even écht tijd voor jezelf te nemen, dat is wat ik doe tijdens deze lessen. Even mijn gedachtes aan de kant zetten en bewegen met je lichaam. Ik heb veel last van mijn rug en ik merk dat ik na de yogalessen van Nicky weer ontspanning heb in mijn rug.

Start nu met
'Yoga voor Beginners' 

Krijg gelijk toegang tot de eerste yogales!

Tijdelijk kan je de 'yoga voor beginners cursus' met een korting kopen.
De yoga voor beginners cursus is dan niet

€60,00 maar nu tijdelijk €30,00. 

Hi, ik ben Nicky

In 2013 ben ik gestart met yoga. Ik kan me nog herinneren dat ik af en toe een yogales volgde en dat ik vaak dacht; waar moet ik nu beginnen?

Als je net in de wereld van yoga duikt dan kan het best overweldigend zijn. 

 

Om het jou een stuk makkelijker te maken heb ik de 'yoga voor beginners cursus'  gemaakt. 

Zo leer je stap voor stap de basis van de hatha yoga en voel je je daarna zelfverzekerd om ook een yogales in de studio te volgen. 

De online lessen hebben een duidelijke opbouw  en de serie is een mooie balans tussen verschillende yogahoudingen waarbij alle delen van het lichaam afwisselend versterkt en gerekt worden. 

Naast de online lessen ontvang je ook een extra les met de ademhalingsoefeningen en ontvang je het werkboek waarbij de yogahoudingen stuk voor stuk zijn uitgelegd en lees je hierin waar de yogahouding goed voor is. 

Zo heb je na het volgen van deze online cursus een goede start gemaakt met je yogapractice en voel jij je zelfverzekerd genoeg om ook een yogales te gaan volgen in de yogastudio.  

Yoga voor beginners, online yoga training

Veelgestelde vragen

Voor wie is de ´Yoga voor beginners cursus´ geschikt?


De Yoga voor beginners cursus is voor jou wanneer je weinig tot geen ervaring hebt met yoga. Wanneer je misschien al wel een yogales via youtube hebt gevolgd maar verder nog niet zoveel hiermee hebt gedaan. Deze online cursus is ook geschikt voor jou wanneer je al vaker een yogales hebt gevolgd. Misschien wil jij je meer gaan verdiepen in Hatha Yoga en heb je die stok achter de deur nodig om wekelijks een yogales te volgen. Let op: heb je last van fysieke beperkingen of blessures raadpleeg dan eerst een arts voordat je gaat beginnen met yogales
Kan ik deze online yoga cursus ook doen wanneer ik niet lenig ben?


Ja, zeker! Wat ik vaak hoor is dat men wil gaan beginnen met yoga omdat je soepeler / leniger wilt worden. Wanneer je net begint met yoga dan zal je merken dat je lichaam misschien wat stijf aanvoelt. Het lichaam is niet gewend om in zo'n yogahouding te staan en dit kan best confronterend zijn. Maar op de meeste yogahoudingen kan je variaties of aanpassingen krijgen zodat je ook, wanneer je je stijf voelt, in zo'n yogahouding kan komen. Ik leg de houding dan ook altijd zo uit dat het voor iedereen mogelijk is om erin te komen. Wanneer je de houding dan vaker gaat herhalen zal je al snel merken dat je je soepeler gaat voelen. Maar leniger worden is geen Quick Fix dus hier zit wel veel tijd en oefening in.
Ik heb een beetje een zweverig idee bij yoga en ik weet niet of dit bij mij past?


Ik kan je vertellen dat ik dat vroeger ook altijd dacht. Ik had altijd het idee dat yoga voor wat oudere vrouwen was en dat het zweverig was. Nu kan ik je vertellen dat ik helemaal ben veranderd qua mening. Tuurlijk yoga kan heel zweverig zijn, maar dit ligt echt aan de yogadocent en hoe deze docent de les insteekt. Ik zelf hou hier helemaal niet van, ik ben heel nuchter en ik krijg dit ook vaak te horen van mijn deelnemers. Zie hieronder een review van één van mijn yogi's die wekelijks yogales bij mij volgt: "Fijne en leuke yoga lessen! Ik dacht altijd dat yoga heel zweverig was, maar dat is zeker niet het geval bij Yoga met Nicky." Het enige wat ik nog hierover wil zeggen is, probeer het gewoon! Alleen door te proberen kom je erachter.
Wat kost de online yoga cursus?


De cursus kost normaal €60,00 maar deze is nu tijdelijk €30,00 Je krijgt gelijk toegang tot de eerste yogales en ontvangt hierna wekelijks een mail met een nieuwe yogales.
Wanneer start de cursus en hoelang krijg ik toegang?


Je ontvangt bij aankoop gelijk de eerste yogales, zodat je gelijk aan de slag kan. Ook ontvang je het werkboek en de ademhalingsoefening gelijk in je mail. Daarna ontvang je wekelijks een nieuwe yogales in je mail. Je kan de yogales volgen wanneer dit jou uitkomt en de toegang tot deze yogalessen zijn onbeperkt.