top of page

Yoga voor beginners 
Start op een laagdrempelige manier met yoga. 

Leer in 6 online lessen de basishoudingen van de Hatha Yoga. We starten vanaf de basis en alle houdingen worden rustig en volledig uitgelegd.

 

Elke week leer je nieuwe houdingen en na deze 6 online yogalessen kan je vol zelfvertrouwen doorstromen naar een yogales in de yogastudio. 

Niet zweverig, wel laagdrempelig en praktisch. Ben jij er klaar voor om op een leuke manier te bewegen?

Yoga voor beginners online

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

Ik voel me niet lenig of flexibel genoeg om yoga te doen

Ik wil ook graag wat actiefs doen en ik weet niet of yoga daarvoor geschikt is

Ik heb een zweverig idee bij yoga en ik weet niet of dit bij mij past 

Ik wil iets doen wat ik leuk vind en kan volhouden

Ik heb een stok achter de deur nodig om door te blijven gaan

Ik wil graag even de tijd voor mezelf nemen en leren ontspannen

Ik voel me nog niet op mijn gemak in een yogastudio

Ik wil me graag fitter en gezonder voelen

Ik had vroeger echt een haat - liefde verhouding met bewegen

Ik weet nog dat ik een aantal jaar terug altijd veel moeite had om te bewegen. Ik had altijd een haat - liefde verhouding met sporten en bewegen. Toen ik eenmaal yoga had ontdekt ging dat ook niet gelijk van een leien dakje maar yoga voelde wel veel beter dan een `normale sport` ten eerste omdat ik niet perse het idee had ´ik moet sporten` en ten tweede omdat ik merkte dat ik door de yogalessen mij veel beter ging voelen, beter in m'n vel, dat ik meer energie kreeg en dat ik na een yogales echt ontspannen was. 

Nu is yoga helemaal in mijn leven geïntegreerd en kan ik niet meer zonder!
Ik wil mijn enthousiasme over yoga met jou delen en heb daarom ook deze yoga voor beginners training gemaakt. Hierbij help ik je op een laagdrempelinge manier kennis te maken met yoga. 

Dit ga je bereiken:

Je voelt je vol zelfvertrouwen om een yogales in de studio te volgen.

Je lichaam voelt soepeler en je zit lekker in je vel.

Je weet hoe je de meest gebruikte yogahoudingen moet uitvoeren.

Je voelt je zelfverzekerd over jouw yogapractice.

Je verbetert je lichaamshouding en voelt meer energie.

Dit krijg je:

6x online yogales van 60 minuten per les. Een duidelijke opbouw bij elke les met afwisseling tussen het versterken en rekken van het lichaam. 

Aparte online les met ademhalingsoefeningen. 

Onbeperkt toegang en je kan de lessen zovaak herhalen als jij wilt.

Werkboek met uitleg over de yogahoudingen en voordelen per houding.

Ervaringen Yogi's

Minke

Na de yogalessen zit ik altijd lekker in mijn vel. 

 

Tijdens de beginnerslessen geeft Nicky je een goede basis die ze rustig en nauwkeurig uitlegt. Daarnaast geeft Nicky ook opties in de houdingen voor wanneer het niet prettig voelt of het niet lukt. 

Naast alle lichamelijke voordelen van yoga krijg je ook een goed gevoel over jezelf. Het is een heerlijke gevoel als een bepaalde yogahouding lukt terwijl je daarvoor nog dacht van: ‘Mijn god hoe ga ik dit doen’. 

Daphne

Na in het verleden een aantal keer yoga te hebben gedaan, wilde ik dit graag wekelijks gaan doen.

 

De beginnerslessen van Yoga met Nicky waren een supergoede manier om dit te gaan doen.

 

De houdingen werden duidelijk uitgelegd, evenals de alternatieven, mochten bepaalde houdingen niet lukken.

Ik kan het dan ook aan iedere beginnende yogi aanbevelen!

Naomi

De online lessen zijn ontzettend fijn! Nicky neemt je op een rustige, maar actieve wijze mee door alle oefeningen. Wat ik erg fijn vind is dat ze altijd uitlegt wat we gaan doen en het vervolgens voordoet.

Helemaal in deze tijd is het heerlijk om even écht tijd voor jezelf te nemen, dat is wat ik doe tijdens deze lessen. Even mijn gedachtes aan de kant zetten en bewegen met je lichaam. Ik heb veel last van mijn rug en ik merk dat ik na de yogalessen van Nicky weer ontspanning heb in mijn rug.

Start nu met
'Yoga voor Beginners' 

Krijg gelijk toegang tot de eerste yogales!

Tijdelijk kan je de 'yoga voor beginners cursus' met een korting kopen.
De yoga voor beginners cursus is dan niet

€90,00 maar nu tijdelijk €49,00. 

Hi, ik ben Nicky

In 2013 ben ik gestart met yoga. Ik kan me nog herinneren dat ik af en toe een yogales volgde en dat ik vaak dacht; waar moet ik nu beginnen?

Als je net in de wereld van yoga duikt dan kan het best overweldigend zijn. 

 

Om het jou een stuk makkelijker te maken heb ik de 'yoga voor beginners cursus'  gemaakt. 

Zo leer je stap voor stap de basis van de hatha yoga en voel je je daarna zelfverzekerd om ook een yogales in de studio te volgen. 

De online lessen hebben een duidelijke opbouw  en de serie is een mooie balans tussen verschillende yogahoudingen waarbij alle delen van het lichaam afwisselend versterkt en gerekt worden. 

Naast de online lessen ontvang je ook een extra les met de ademhalingsoefeningen en ontvang je het werkboek waarbij de yogahoudingen stuk voor stuk zijn uitgelegd en lees je hierin waar de yogahouding goed voor is. 

Zo heb je na het volgen van deze online cursus een goede start gemaakt met je yogapractice en voel jij je zelfverzekerd genoeg om ook een yogales te gaan volgen in de yogastudio.  

Yoga voor beginners, online yoga training
 • Voor wie is het Happiness Within programma geschikt?
  Het Happiness Within programma is eigenlijk voor iedereen die klaar is met stress en onrust. Je merkt dat een wekelijkse yogales niet meer voldoende is en je bent er klaar voor om weer grip te krijgen op je eigen leven. Je bent misschien al wel bezig geweest met zelfontwikkeling. Je hebt boeken gelezen of podcasts hierover geluisterd. Maar het weten en vervolgens in de praktijk brengen is toch wat lastiger. Je weet niet zo goed waar je moet beginnen of je vindt het lastig om iets vol te houden.
 • Wat is de investering?
  De investering voor het Happiness Within programma is €599,00. Betalen in 2 of 3 termijnen is zonder meerkosten mogelijk
 • Wat krijg je tijdens het Happiness Within programma?
  8 weken lang 1:1 begeleiding. Elke week hebben we persoonlijk contact. Naast de calls ontvang je ook 2x per week een app als reminder om te blijven oefenen. We hebben na de kennismaking 5 persoonlijke calls van 60 minuten. In deze calls gaan we samen oefenen maar er is ook tijd om al je vragen te beantwoorden. We nemen je levensstijl onder de loep en passen dit op een praktsiche manier toe. Zodat het een gewoonte gaat worden. Je ontvangt 3 persoonlijke 1:1 online yogalessen van 60 minuten. Jij bepaalt waaraan je wilt werken en wanneer je deze yogalessen wilt volgen. Ik ben tijdens deze 8 weken altijd bereikbaar voor hulp. Je hoeft niet te wachten tot het volgende contact moment. Stel je vraag via whatsapp of de mail.
 • Wanneer kan ik starten met het Happiness Within programma?
  Plan je een kennismaking in via de website en is er een klik? Dan bepalen we samen de startdatum. Dit is meestal op de eerste van de volgende maand.
 • Hoelang krijg ik toegang tot de werkboeken, video en audiobestanden?"
  Levenslang. Je ontvangt deze gewoon in je mail en je kan deze gebruiken en inlezen wanneer je wilt.
bottom of page