top of page

Op dit moment is de yogastudio gesloten.

Heb je interesse in een prive yogales of een yogales op locatie? neem dan contact met mij op. 
 

Hatha Yoga Deventer

Hatha yoga


Hatha Yoga is een klassieke yogastijl en de basis waaruit vele yogastijlen zijn voortgekomen.

De klassieke Hatha yoga asana's zijn ontwikkeld met als doel de interne organen te stimuleren. Tijdens de yoga spreken we over asana. Dit betekent een yogahouding. 

 

Het doel is om volledig comfortabel te zijn in een asana, zonder mentale of lichamelijke inspanningen. Bij herhaling van de asana passen het lichaam en de geest zich aan. 

Hatha Yoga is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met yoga houdingen.
 

Een klassieke Hatha yoga les zal altijd beginnen met ademhaling oefeningen, asana's en tot slot de eindontspanning. 

Yin Yang Yoga


De Yin Yang Yoga is een combinatie van Yin en Yang. Waarbij Yin voor rustig en ontspannen staat en Yang voor actief en inspanning. De Yin Yang les beginnen we met Yin houdingen waarbij we de yogahoudingen wat langer vasthouden dan bij een andere yogales.  

Tijdens de yin houdingen doet de zwaartekracht het meeste werk in de asana en je houdt de asana 2 tot 4 minuten vast. 

Door de Yin houdingen creëer je ruimte in je gewrichten en bindweefsel.  Met deze houdingen kan je je spieren op een goede manier stretchen. Hierdoor komt ook de spanning en stress los, die vaak vastzit in het lichaam. 

Daarna gaan we langzaam over naar de Yang houdingen waarbij we wat actiever worden en de spieren laten werken. Het is een fijne combinatie en het is een rustige yogales waarbij de focus op het contact met het lichaam en je ademhaling is. Deze les is zowel voor de ervaren Yogi als de beginner zeer geschikt.

Yin yoga deventer
Yoga Deventer in de studio of op locatie

Yoga op locatie

Omdat ik een kleine yogastudio in Deventer heb geef ik naast de lessen in mijn eigen studio ook yogalessen op locatie, voor bedrijven maar ook voor particulieren. Het is ook mogelijk om online een yogales te geven of filmpjes te maken voor een bedrijf. 

Ik mocht in oktober 2021 bij Museum More in Gorssel een yogales in de museumzaal geven. In 2020 heb ik voor The Body Shop een aantal filmpjes opgenomen die zij tijdens hun Xmas Meeting online hebben afgespeeld. In Oktober 2019 heb ik  een yogales bij de Intratuin Deventer gegeven tijdens hun mindfulness thema​. 
 
Er zijn veel mogelijkheden, neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen. 

 

bottom of page