top of page

Creëer een fijne leefstijl die bij jou past!
 

Als iemand zegt: ik wil graag 'een gezonde levensstijl' denk je al snel aan meer beweging en gezonder eten. 

Bij de yogalevensstijl geef je naast beweging en voeding ook aandacht aan een aantal andere aspecten. Door een goede balans hierin te vinden krijg je meer rust en energie.

In deze training ga je zelf aan de slag. Je krijgt inzicht in je huidige levensstijl, je krijgt praktische handvatten en je gaat je eigen levensstijl zo aanpassen zodat je dagelijks rust en ontspanning gaat ervaren. 

 

Je gaat onderzoeken wat bij jou past en waar jij je fijn bij voelt. Wat haalbaar is voor jou zodat het als een gewoonte gaat aanvoelen in plaats van “moeten”.

Happiness Within - Nicky

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

Je voelt je vaak onrustig en je gedachten gaan alle kanten op.

Je bent bezig met zelfontwikkeling en hebt al verschillende dingen uitgeprobeerd maar je weet niet hoe je dit eigen maakt.

Je voelt regelmatig stress in je lichaam.

Je kan je snel gefrustreerd voelen wanneer dingen anders lopen.

Je leeft op de automatische piloot en je vindt het lastig om van de dagelijkse dingen te genieten.

Je legt de lat heel hoog voor jezelf en je bent niet snel tevreden met wat je hebt.

De Yoga levensstijl

Bij een yogalevensstijl gaat het erom dat je balans vindt tussen bepaalde aspecten in je leven. Dit doe je aan de hand van de volgende pijlers:

Juiste voeding


Juiste beweging

Juiste ademhaling

Juiste ontspanning

Positief denken & meditatie

Yoga is een levensstijl, het is niet alleen een fysieke oefening. In deze training start je met een test en krijg je gelijk inzicht in je huidige levensstijl. Je gaat onderzoeken op welk gebied jij nog wat mag aanpassen om een juiste balans te vinden.

Elk gebied wordt uitgebreid behandeld en je krijgt praktische handvatten om gelijk aan de slag te gaan. 

Je gaat een nieuwe levensstijl voor jezelf creëren en je weet wat je moet doen om rust en ontspanning te ervaren!

Dit ga je bereiken:

Je krijgt inzicht in je huidige levensstijl en kan zo inzien wat je nog mag aanpakken.

Je leert over de yoga levensstijl en je weet hoe je dit in je eigen leven kan toepassen.

Je gaat jezelf trainen om dagelijks rustmomenten in te plannen.

Je creëert een nieuwe levensstijl, waar jij je goed bij voelt en wat bij jou past.

Je vindt een fijne balans in je leven  en je weet wat je moet doen om dagelijks rust & ontspanning te ervaren.

Dit krijg je:

Een uitgebreid werkboek, duidelijke handvatten. Inzichten en voorbeelden waarmee je aan de slag kan.

Inzicht in je huidige levensstijl.
Doe de online test!

Een online yogales, een uur lang lekker bewegen.

Een ademhalingsoefening voor directe rust & ontspanning.

Een yoga nidra sessie om weer op te laden.

Een meditatie om je dag mee te starten.

Een gratis inspiratiesessie met mij!

Heb je toch nog wat belemmerende overtuigingen zoals:
 

Ja maar, ik voel nu even die stress en onrust en dat gaat straks wel weer weg.
De stress gaat nooit helemaal weg. Wanneer deze stressvolle periode weer over is komt er weer een volgende periode aan. We leven in een maatschappij waarbij we gewend zijn om constant te moeten presteren, en constant AAN staan. Wanneer je niet leert om met die stress om te gaan zal de stress altijd door blijven sluimeren en zal je op een gegeven moment denken: "Oh die stress? dat hoort er gewoon bij en daar moet ik maar mee leren leven". 

Nu even volhouden en daarna kan ik weer genieten en rustig aan doen.
Dit is ook een gedachte die we onszelf vaak voorhouden. Maar lukt het je echt om rustig aan te doen? en kan je echt genieten van de kleine dingen? Op sommige dagen zal het wel goed gaan maar er zullen ook vast dagen zijn dat je je zo weer verliest in de drukte van de dag.

Of denk je nu, ik ga wel genieten wanneer ik ouder ben (lees met pensioen).
Ja dat kan je zeker doen. Ik denk alleen dat wanneer je met pensioen bent je jezelf niet oud voelt en jezelf nog steeds druk bezig houdt met van alles. Daarnaast zal je het waarschijnlijk lastig vinden om "niks" te doen en word je daar heel onrustig van.

Nicky Waanders Yoga Deventer

Dit is voor jou als:
 

Je meer zelfvertrouwen wilt hebben

Je rust wilt voelen in je lichaam en hoofd

Je wilt genieten van de dagelijkse dingen

Je tevreden wilt zijn met jezelf en je leven

Start nu met de
'Yoga Levensstijl' 

Krijg gelijk toegang en ga aan de slag!

Tijdelijk kan je de 'Yoga Levensstijl' met
een korting kopen.
De yoga levensstijl is dan niet 
€99,00 maar nu tijdelijk €49,00. 

Hi, ik ben Nicky

Ik startte met yoga en van daaruit kreeg ik steeds meer interesse in zelfontwikkeling. Ik was nieuwsgierig naar mijzelf. 

Ik heb veel verschillende dingen gedaan op het gebied van zelfontwikkeling en je kan zoveel ontdekken en leren.

Maar wat ik mij ineens realiseerde was dat ik altijd maar op zoek was naar dingen buiten mezelf. Ik wilde die kracht vanuit mijzelf halen want ik wist, het zit allemaal al in je. We laten ons nu alleen teveel afleidingen door alles wat er aan de buitenkant gebeurt.

 

Een massage, healing, reiki, acupunctuur of yogales zijn allemaal dingen die je één keer in de week of misschien één keer per maand doet. Dit zijn hele mooie en fijne dingen die je kunnen helpen en ondersteunen maar het komt van buitenaf. Je ondergaat zo’n sessie, je voelt je daarna helemaal ZEN en de volgende dag is het weer weg.

In mijn reis naar zelfontwikkeling was ik op zoek naar iets wat ik dagelijks kan doen, wat mij ondersteunt en niet veel tijd nodig heeft. 

Mijn eigen lichaam gebruiken, denk aan de ademhaling, in plaats van allerlei rituelen en andere producten van buiten mezelf gebruiken. 

 

Door mijn kennis en ervaringen vanuit de yoga opleidingen maar ook door de workshops en cursussen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd en vooral door zelf veel te oefenen, ervaren en voelen weet ik nu wat werkt. Van daaruit heb ik ook deze training gemaakt, waarmee jij zelf aan de slag kan. Ben je op zoek naar meer begeleiding? Kijk dan ook even bij het Happiness Within programma waarbij ik je 8 weken lang persoonlijk begeleid.

Start gelijk met je nieuwe leefstijl!

Yoga levensstijl en gewoonten
 • Voor wie is het Happiness Within programma geschikt?
  Het Happiness Within programma is eigenlijk voor iedereen die klaar is met stress en onrust. Je merkt dat een wekelijkse yogales niet meer voldoende is en je bent er klaar voor om weer grip te krijgen op je eigen leven. Je bent misschien al wel bezig geweest met zelfontwikkeling. Je hebt boeken gelezen of podcasts hierover geluisterd. Maar het weten en vervolgens in de praktijk brengen is toch wat lastiger. Je weet niet zo goed waar je moet beginnen of je vindt het lastig om iets vol te houden.
 • Wat is de investering?
  De investering voor het Happiness Within programma is €599,00. Betalen in 2 of 3 termijnen is zonder meerkosten mogelijk
 • Wat krijg je tijdens het Happiness Within programma?
  8 weken lang 1:1 begeleiding. Elke week hebben we persoonlijk contact. Naast de calls ontvang je ook 2x per week een app als reminder om te blijven oefenen. We hebben na de kennismaking 5 persoonlijke calls van 60 minuten. In deze calls gaan we samen oefenen maar er is ook tijd om al je vragen te beantwoorden. We nemen je levensstijl onder de loep en passen dit op een praktsiche manier toe. Zodat het een gewoonte gaat worden. Je ontvangt 3 persoonlijke 1:1 online yogalessen van 60 minuten. Jij bepaalt waaraan je wilt werken en wanneer je deze yogalessen wilt volgen. Ik ben tijdens deze 8 weken altijd bereikbaar voor hulp. Je hoeft niet te wachten tot het volgende contact moment. Stel je vraag via whatsapp of de mail.
 • Wanneer kan ik starten met het Happiness Within programma?
  Plan je een kennismaking in via de website en is er een klik? Dan bepalen we samen de startdatum. Dit is meestal op de eerste van de volgende maand.
 • Hoelang krijg ik toegang tot de werkboeken, video en audiobestanden?"
  Levenslang. Je ontvangt deze gewoon in je mail en je kan deze gebruiken en inlezen wanneer je wilt.
bottom of page