Meditatie 

Meditatie - Yoga met Nicky
00:00 / 00:00

 

 

Meditatie wordt steeds populairder. Meditatie is heerlijk om de dag mee te beginnen of the eindigen. We leven in een hectische maatschappij waar veel is gebaseerd op prestatie. Mediteren is een moment voor jezelf nemen en proberen om je zo min mogelijk te laten meeslepen met je eigen gedachtes.

Wist je dat een mens dagelijks tussen de 60.000 en 80.000 gedachtes per dag heeft. Veel zijn ook onbewuste gedachtes. We kunnen dat niet zomaar even "uit" schakelen. Door te mediteren proberen we wel om meer rust te creëren en niet teveel te piekeren over een gedachte. Gedachtes gaan altijd over het verleden of heden, maar we moeten leren leven in het nu.   

We zullen elke meditatieles beginnen met ademhalingsoefeningen. De ademhalingsoefeningen zullen je rustiger maken en verhogen ook je concentratie. Daarna zullen we starten met de meditatie, dit zal vaak een geleide meditatie zijn waar het laatste gedeelte complete stilte is.  Hieronder een geleide meditatie, geniet ervan. De meditatieles is op aanvraag, ben je nieuwsgierig geworden neem dan vooral contact op.

Yoga met Nicky

H.G. Gooszenstraat 1
7415 CL Deventer

Tweede etage, ruimte 1

infoyogametnicky@gmail.com

06 45277025

Volg mij op social media

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

​© 2019 Yoga met Nicky