top of page

Happiness Within

Een nuchter programma om meer grip te krijgen op stress en je gedachten.  
 

Houd jij jezelf tegen?
 

Je wilt graag voluit gaan leven, gelukkig zijn en genieten. Je bent misschien al wel bezig met je gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en beweging, maar je voelt je nog steeds vaak onrustig. Stress komt vaak terug en je gedachten gaan alle kanten op.

Er zijn altijd dingen in het leven waar je geen controle op hebt. 
Waar je wel controle op hebt is hoe jij hier mentaal mee omgaat. 

Neem geen genoegen met minder, jij bent het waard! Wacht niet langer en plan je gesprek in. 

Ik help ambitieuze vrouwen om grip te krijgen op stress en gedachten. 
Zodat zij balans en rust ervaren, zichzelf accepteren zoals ze zijn en weer voluit kunnen leven!

Herken jij jezelf in één of

 

meer van deze uitdagingen?

Ik voel regelmatig stress in mijn lichaam

Ik vergelijk mezelf best veel met anderen

Ik voel me vaak onrustig 
 

Mijn gedachten gaan alle kanten op

Ik ben niet snel tevreden met wat ik heb

Ik leg de lat heel hoog voor mezelf

 

Ik heb het gevoel dat er wat ontbreekt in mijn leven

Ik kan niet zo goed ontspannen

Verlang jij ook naar?

 

Meer zelfvertrouwen

Rust voelen en ervaren

Jezelf accepteren zoals je bent

Tevreden zijn met wat je hebt

Meer genieten van de dagelijkse dingen

Positiviteit voelen
 

Lekker in je lijf en vertrouwen op je gevoel

Leren ontspannen

Deze verlangens zijn voor jou binnen handbereik. 

Je bent al wel bezig geweest met zelfontwikkeling. Je hebt boeken gelezen of podcasts hierover geluisterd. Maar het weten en vervolgens in de praktijk brengen is toch wat lastiger. Waar moet je beginnen? Wat moet je wel doen of juist niet? 

 

Tijdens het happiness within programma word je 8 weken lang intensief door mij begeleid. Dit programma is niet zweverig, wel laagdrempelig en je leert praktsiche handvatten, die niet veel tijd in beslag nemen, maar wel gelijk effect hebben op je gevoel en je leven!

Toen ik mijn eigen zoektocht was gestart met zelfontwikkeling wist ik niet waar ik moest beginnen. Ik wist al veel vanuit mijn yoga opleidingen maar om het vervolgens te doen vond ik maar lastig. Allerlei rituelen proberen is niks voor mij. Ik kwam van alles tegen, maar het was niet wat bij mij hoorde en wat ik ook lang kon volhouden. Voor mij moet het makkelijk en simpel zijn, niet tijdrovend zijn maar wel resultaat hebben. 

De behoefte voor mij kwam omdat ik naast mijn wekelijkse yogales me niet echt rustig voelde. Ik voelde veel onrust en stress en had regelmatig allerlei doemscenario's in mijn hoofd. 

Door mijn kennis vanuit de yoga opleidingen en vooral door veel te oefenen, ervaren en voelen weet ik nu wat werkt. Van daaruit is het Happiness Within programma ontstaan. Omdat ik er in geloof dat we geluk van uit onszelf kunnen halen. 

Yoga, Meditatie, Ademhaling, Yoga levensstijl

Dit ga je bereiken

 • Je neemt de tijd voor jezelf en je leert om dit in je huidige leven toe te passen.
   

 • Je krijgt grip op stress en je gedachten. 

 • Je wordt bewuster, je gaat meer in het NU leven en genieten in plaats van leven op de automatische piloot.
   

 • Je komt weer in contact met je intuïtie, zodat je  gaat voelen in plaats van alleen maar rondjes draaien in je gedachten.
   

 • Je krijgt meer zelfvertrouwen en durft te vertrouwen op jezelf. 
   

 • Je leert los te laten, de negatieve stemmetjes en overtuigingen houden je niet meer klein.
   

 • Je komt in een positieve flow en ervaart rust & ontspanning.
   

 • Je weet wat je moet doen wanneer je stress ervaart. 
   

 • Je weet hoe je met vervelende situaties moet omgaan en laat je stemming niet beïnvloeden door wat er gebeurt.
   

 • Je leert jezelf steeds beter kennen en weet wat jij nodig hebt om te genieten en gelukkig te zijn in je leven. 

Dit krijg je tijdens het Happiness Within Programma 

 • 8 weken lang 1:1 begeleiding.
   

 • Voor we beginnen plannen we een uitgebreide kennismaking. We kijken samen of er van beide kanten een klik is en of ik je kan helpen. 
   

 • Elke week hebben we persoonlijk contact. Naast de calls ontvang je ook 2x per week een app als reminder om te blijven oefenen. 
   

 • Je leert praktische handvatten die we samen gaan oefenen en die niet veel tijd in beslag nemen.
   

 • We hebben na de kennismaking 5 persoonlijke calls van 60 minuten. In deze calls gaan we samen oefenen maar er is ook tijd om al je vragen te stellen. We nemen je huidige leefstijl onder de loep en passen de tools op een praktische manier toe.  
   

 • Je ontvangt 3 persoonlijke 1:1 online yogalessen van 60 minuten. Jij bepaalt waaraan je wilt werken en wanneer je deze yogalessen wilt volgen.

 • Ik ben tijdens deze 8 weken altijd bereikbaar voor hulp. Je hoeft niet te wachten tot het volgende contact moment. Stel je vraag via whatsapp of de mail.

Hi, ik ben Nicky

Ik ben sinds 2017 yogadocent. Nadat ik mijn eigen onderneming startte naast een baan in loondienst kwam ik mezelf heel erg tegen.​

Ik legde mezelf in die tijd zoveel druk op waardoor ik met overspannenheidsklachten thuis kwam te zitten. Het lukte niet meer op de manier zoals ik gewend was. Ik moest het roer omgooien en weer terug naar de basis.

Door mijn opleiding tot yogadocent kwam ik in aanraking met de yogalevensstijl. Ik ben me hier meer in gaan verdiepen en zo is ook het happiness within programma ontstaan.

Door zelf veel te oefenen, voelen en ervaren weet ik nu welke handvatten je moet gebruiken om echt die dagelijkse rust te ervaren.

Een wekelijkse yogales kan je zien als ondersteuning maar mijn missie is om me echt elke dag fijn te voelen zonder hier heel veel tijd aan te besteden. 

Ik help ambitieuze vrouwen meer grip te krijgen op stress en onrust in hun lichaam en hoofd. Zodat je meer balans en rust gaat ervaren. Jezelf leert accepteren zoals je bent en echt weer voluit gaat leven.

Ben jij er klaar voor om met jezelf aan de slag te gaan? Dan is dit persoonlijke programma iets voor jou. Het lijkt me geweldig om je te mogen helpen!

Yoga met nicky

Je gaat aan de slag met

 • Je leefstijl. Je creëert je eigen leefstijl, dit doe je bewust of onbewust. We kijken naar de dingen die je wilt aanpassen en je leert hoe je op een makkelijke manier nieuwe handvatten kan toepassen in je drukke leven.
   

 • Je ademhaling, word bewust van je ademhaling en leer om door middel van je ademhaling beter te ontspannen.
   

 • Je gevoel en het versterken van je intuïtie.
   

 • Het contact met jezelf, je lichaam en je mind, zodat je op jezelf gaat vertrouwen.
   

 • Je leert jezelf accepteren zoals je bent en krijgt meer zelfvertrouwen.
   

 • Je leert het loslaten van angsten, problemen, overtuigingen en emoties.
   

 • Samen gaan we lekker bewegen met Yoga. Ook wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt zijn de lessen heel toegankelijk. Door yoga krijg je weer contact met het lichaam.
   

 • Door je aandacht naar één punt te brengen leer je op een makkelijke manier mediteren.
   

 • Bewuster worden en meer in het NU te leven in plaats van geleefd worden.

Plan vrijblijvend een kennismaking in om te ontdekken of ik je kan helpen. Je begint met de begeleiding wanneer jij er klaar voor bent. 

De investering voor het Happiness Within programma is €599,00. Betalen in 2 of 3 termijnen is zonder meerkosten mogelijk. 

Dit is niet het zoveelste online programma, doordat je intensieve begeleiding van mij gaat krijgen zal je al snel die transformatie in je leven gaan merken. 

Ik geef je richting, maar je moet het zelf doen!

Dit zeggen de deelnemers over 1:1 begeleiding

Allysia

Na het traject let ik veel meer op mijn ademhaling, voel ik beter aan mijn lijf wanneer ik iets met mij meedraag en merk ik het ook aan mijn gedachtens wanneer ik 1 van de handvatten moet gebruiken om iets los te laten. Daardoor beheers ik mijn eigen reacties op dingen van buitenaf veel beter en ben ik als logisch gevolg daarvan ook rustiger. Ik kan het van harte aanraden! 

Wieke

Het traject heeft een hele mooie opbouw in thema's, met bijbehorende oefeningen. De oefeningen waren heel goed te doen en hebben er bij mij voor gezorgd dat ik me veel rustiger en meer ontspannen voel en dat ik gevoelens van stress, verdriet en angst beter kan hanteren of loslaten. De begeleiding van Nicky was kundig, betrokken en heel prettig. Ik voel me een stuk beter!! 

Mirjam

Ik heb heel veel aan dit programma gehad. De oefeningen zijn heel praktsich en de modules zijn behapbaar. Ik ben veel bewuster en ik voel me door de oefeningen een stukken beter. De aandacht voor mezelf  en echt de tijd nemen hiervoor is heel fijn. 

De aandacht van Nicky, de oefeningen en de contactmomenten zijn heel prettig.

 • Voor wie is het Happiness Within programma geschikt?
  Het Happiness Within programma is eigenlijk voor iedereen die klaar is met stress en onrust. Je merkt dat een wekelijkse yogales niet meer voldoende is en je bent er klaar voor om weer grip te krijgen op je eigen leven. Je bent misschien al wel bezig geweest met zelfontwikkeling. Je hebt boeken gelezen of podcasts hierover geluisterd. Maar het weten en vervolgens in de praktijk brengen is toch wat lastiger. Je weet niet zo goed waar je moet beginnen of je vindt het lastig om iets vol te houden.
 • Wat is de investering?
  De investering voor het Happiness Within programma is €599,00. Betalen in 2 of 3 termijnen is zonder meerkosten mogelijk
 • Wat krijg je tijdens het Happiness Within programma?
  8 weken lang 1:1 begeleiding. Elke week hebben we persoonlijk contact. Naast de calls ontvang je ook 2x per week een app als reminder om te blijven oefenen. We hebben na de kennismaking 5 persoonlijke calls van 60 minuten. In deze calls gaan we samen oefenen maar er is ook tijd om al je vragen te beantwoorden. We nemen je levensstijl onder de loep en passen dit op een praktsiche manier toe. Zodat het een gewoonte gaat worden. Je ontvangt 3 persoonlijke 1:1 online yogalessen van 60 minuten. Jij bepaalt waaraan je wilt werken en wanneer je deze yogalessen wilt volgen. Ik ben tijdens deze 8 weken altijd bereikbaar voor hulp. Je hoeft niet te wachten tot het volgende contact moment. Stel je vraag via whatsapp of de mail.
 • Wanneer kan ik starten met het Happiness Within programma?
  Plan je een kennismaking in via de website en is er een klik? Dan bepalen we samen de startdatum. Dit is meestal op de eerste van de volgende maand.
 • Hoelang krijg ik toegang tot de werkboeken, video en audiobestanden?"
  Levenslang. Je ontvangt deze gewoon in je mail en je kan deze gebruiken en inlezen wanneer je wilt.
bottom of page