top of page

THANK YOU!

Ik wil je bedanken, bedankt dat je er bent. 

Zonder jou kan ik dit niet doen, Yoga met Nicky bestaat nu 3 jaar en wat een rollercoaster is het geweest. Ondanks alle tegenslagen, elke keer weer dicht moeten door een lockdown ben jij er steeds geweest. 

Die support doet mij heel veel!

Naast het oogkussen wil ik je ook een yoga nidra sessie cadeau doen. Dan kan je ook gelijk gebruik maken van je nieuwe oogkussen!

Wellicht heb je al eens yoga nidra gedaan of misschien is dit de eerste keer? Lees hieronder wat yoga nidra is en geniet van dit ontspan moment.

Yoga Nidra 

Yoga Nidra wordt ook wel vaak ' slaap yoga ' genoemd. Je hoeft namelijk alleen maar te liggen op je mat of in bed. Bij een yoga nidra sessie kom je in een stadium tussen waken en slapen.
 

Zowel meditatie als yoga nidra heeft een positieve invloed op de werking van je brein. Het verschil tussen een meditatie en een yoga nidra sessie is dat je bij een meditatie vaak blijft zitten, je blijft in de waakstaat van je bewustzijn en je focust je liefdevol met je mind op één punt of op een inzicht zoals je gevoelens en gedachten.
 

Bij een yoga nidra sessie verlaat je de waakstaat, ga je door de droomstaat heen om naar de diepe slaapstaat te gaan, terwijl je wakker blijft.

Yoga nidra beoefen je altijd liggend. Een houding waarin je lichaam volledig kan ontspannen. Door de diepe ontspanning creëert het brein dezelfde hersengolven als bij een diepe slaap.
Dit heeft een zeer helende werking op je lichaam en geest.

Je kan yoga nidra op elk moment van de dag doen, zelf vind ik het fijn om dit aan het einde van de dag te doen zodat je daarna heerlijk kan slapen. In deze yoga nidra sessie ga je het lichaam goed voelen met alle sensaties, gevoelens en emoties die je hebt. Je gaat door middel van deze yoga nidra sessie je intuïtie vergroten en versterken.

Druk op Play!

Yoga Nidra

Zoek een rustig plekje in huis

Pak een dekentje en je oogkussen erbij

Doe oordopjes in & enjoy!

bottom of page